Dzień ślubu niewątpliwie powinien być pełen słodyczy! :) Jak urozmaicić menu na przyjęciu weselnym? Najlepszym pomysłem będzie słodki bufet!
Najlepiej, żeby składał się on ze słodkości "na jeden kęs". Mini babeczki, wyszukane pralinki, czekoladowe groszki, owoce i orzechy w czekoladzie mogą stanowić doskonałe uzupełnienie dla tradycyjnego tortu weselnego oraz ciast. Można się pokusić również o wypożyczenie czekoladowej fontanny, w której Goście weselni będą mogli zanurzać świeże, sezonowe owoce.
Na niedawnym wyjątkowym weselu nasze powszechnie znane i uwielbiane migdałki w białej czekoladzie z cynamonem towarzyszyły pozostałym wspaniałym słodkościom wykonanym własnoręcznie przez samą Pannę Młodą! Cieszymy się, że pośród tych pyszności znalazły się również nasze wyroby. Pani Magdalenie Antosik dziękujemy za przesłane zdjęcia, które z przyjemnością prezentujemy poniżej jako inspirację dla przyszłych Par Młodych!