Z okazji zbliżającego się Sylwestra podpowiadamy, jak można najkorzystniej połączyć wybrane rodzaje naszych czekoladek w karnawałowym bufecie:
- Klasyczne wiśnie w czekoladzie znakomicie komponują się z lampką szampana przy noworocznym toaście.
- Niezwykły kandyzowany rabarbar w czekoladzie dobrze uzupełnia się z kieliszkiem białego słodkiego wina.
- Wielbicielom whisky szczególnie polecamy nasze orzechy włoskie w czekoladzie oprószone kakao.
- Czarne porzeczki lub aronie w czekoladzie idealnie pasują do wytrawnego czerwonego wina.
- Do drinków z dodatkiem soku jabłkowego warto zaserwować gościom migdały w białej czekoladzie z cynamonem.
- Popularny i bardzo lubiany koktajl Cosmopolitan tworzy dobre zestawienie smaków z żurawiną w czekoladzie.
Życzymy udanej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku 2017!