E-SKLEP
Europejskie Fundusze - Program Regionalny Europejskie Fundusze - Program Regionalny Dolny Śląsk Unia Europejska - Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego Unia Europejska - Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Skórka pomarańczy w czekoladzie 100g

Skórka pomarańczy w czekoladzie - nowa saszetka

Kandyzowana skórka pomarańczowa w czekoladzie to klasyczny przysmak, który ma wielu wielbicieli. Te cytrusowe paseczki znakomicie smakują po oblaniu wyśmienitą czekoladą deserową.

Opis: Skórka pomarańczy, czekolada deserowa, tradycyjna manufakturowa produkcja
Masa netto: 100g
Kod produktu: NSspl
Wymiary: 83 x 60 x 163 mm
Jednostka sprzedażowa: Karton (10 szt.)
Karton zbiorczy: 32 x 21,5 x 10 cm
Waga brutto kartonu: 1,35 kg / 47,62 oz
Zawiera:

Składniki: kandyzowana skórka pomarańczowa 53% (skórka pomarańczowa, cukier, zagęszczony sok z cytryny), czekolada 46% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina), substancja glazurująca: guma arabska i szelak. Czekolada: masa kakaowa minimum 43%. Może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy oraz mleko.

Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 1745 kJ (416 kcal), tłuszcz 14 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,5 g, węglowodany 67 g, w tym cukry 66 g, błonnik 6,8 g, białko 1,8 g, sól 0 g.