Europejskie Fundusze - Program Regionalny Europejskie Fundusze - Program Regionalny Dolny Śląsk Unia Europejska - Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego Unia Europejska - Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Skórka pomarańczowa w czekoladzie 100g

Skórka pomarańczowa w czekoladzie 100g

Skórka pomarańczowa - to nie soczysty miąższ, lecz gruba i mięsista skóra w czekoladzie jest przedmiotem pożądania smakoszy. Czekoladowe pyszne pałeczki z paskami kandyzowanej skórki w środku są smaczne i aromatyczne oraz pięknie się prezentują. Naprawdę warto!

Masa netto: 100 g / 3,5 oz
Kod produktu: DSSPL
Wymiary: 103 x 58 x 176 mm
Jednostka sprzedażowa: Karton (10 szt.)
Karton zbiorczy: 20 x 33 x 12 cm
Waga brutto kartonu: 1,35 kg / 47,62 oz
Opis: kandyzowana skórka pomarańczy, ręcznie krojona na drobne paski, manufakturowa produkcja
Zawiera:

Kandyzowana skórka pomarańczowa, Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 43%,
Informacja o alergenach:
soja (z lecytyny), pszenica